Μεταλλικές Κατασκευές

Στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία Βροντάκης, έχοντας στο ενεργητικό της αμέτρητες επιτυχημένες εργασίες, προσφέρει σε ιδιώτες και επαγγελματίες μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών κάθε πελάτη. Χάρη στο μεράκι και την τεχνογνωσία που διαθέτει το προσωπικό μας, δεσμευόμαστε για την παράδοση όλων των έργων εντός των συμφωνηθέντων χρονικών πλαισίων, χωρίς extra καθυστερήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε:

 

Αυλόπορτες

  • Συρόμενες
  • Ανοιγόμενες

Μεταλλικά Υπόστεγα

Οι μεταλλικές κατασκευές υπόστεγων προϋποθέτουν ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο ούτως ώστε φέρει εις πέρας ένα τόσο απαιτητικό έργο. Στην εταιρεία Βροντάκης στο Ηράκλειο Κρήτης κατασκευάζουμε μεταλλικά υπόστεγα, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες για τη δημιουργία στιβαρών κατασκευών.

Μεταλλικά κτήρια

Διενεργούμε τη μελέτη και την κατασκευή βιομηχανικών και βιοτεχνικών κτηρίων, αποθηκών κ.τ.λ.

Κάγκελα

Σε πλήθος αποχρώσεων, σχεδίων και design.

Μεταλλικές σκάλες

Εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Πόρτες πυρασφάλειας

Που διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις και ακολουθούν όλα τα πρότυπα ασφαλείας.

Το τεράστιο πελατολόγιό μας και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με τους συνεργάτες μας, εγγυώνται τις υψηλών προδιαγραφών μεταλλικές κατασκευές και τις κατασκευές αλουμινίου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.