Ειδικές κατασκευές

Για την κάλυψη κάθε ανάγκης.

Η εταιρεία Βροντάκης που εξειδικεύεται στις κατασκευές αλουμινίου κατασκευάζει γκαραζόπορτες για  οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Επίσης διαθέτει μηχανισμούς αυτοματισμού για γκαραζόπορτες και ρολά ασφαλείας, οι οποίοι θα σας επιτρέπουν το κλείσιμο ή το άνοιγμά με μέγιστη ασφάλεια και άνεση.

 

Χάρη στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλέψουμε ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα που ταιριάζει στις ανάγκες της κατοικίας ή του καταστήματός σας.

 

Έχοντας μακρά εμπειρία στην κατασκευή ρολών και γκαραζόπορτας μπορούμε να προτείνουμε τον κατάλληλο μηχανισμό αυτοματισμού και να  αναλάβουμε την τοποθέτησή του, συνεργαζόμενοι με τους πιο αναγνωρισμένους και καταξιωμένους κατασκευαστές του χώρου, οι οποίοι εγγυώνται για την ορθή λειτουργία όλων των συστημάτων.

Ειδικότερα, οι αυτοματισμοί μας τοποθετούνται σε:

 

➢ Γκαραζόπορτες Οροφής

➢ Μεταλλικές αυλόπορτες

➢ Ρολά καταστημάτων

➢ Βιομηχανικά ρολά

➢ Πόρτες πυρασφάλειας

➢ Πτυσσόμενα κάγκελα

➢ Γκαραζόπορτες παντός τύπου

➢ Αυτοματισμοί για μεταλλικές κατασκευές

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στο Ηράκλειο Κρήτης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή μηχανισμών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με τη σφραγίδα ποιότητας που φέρει το όνομα της εταιρείας Βροντάκης.