Ειδικές κατασκευές

Για την κάλυψη κάθε ανάγκης.

Η εταιρεία Βροντάκης στο Ηράκλειο Κρήτης, έχοντας ως βασικό μέλημα την πλήρη ικανοποίηση και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, αναλαμβάνει να δημιουργήσει ειδικές κατασκευές, χρησιμοποιώντας ως κύρια υλικά το μέταλλο, το γυαλί και το αλουμίνιο.

 

Ειδικότερα, προμηθεύουμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε:

  • Αίθρια που αφήνουν το φως να περάσει και προσδίδουν στον εκάστοτε χώρο μια μοναδική αίσθηση επικοινωνίας με το εξωτερικό περιβάλλον. Η κατασκευή αποτελείται κυρίως από σκελετό αλουμινίου και μεγάλες γυάλινες επιφάνειες.

  • Υαλοπετάσματα, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως για την πρόσοψη των κτηρίων, εξασφαλίζοντας μέγιστο φυσικό φωτισμό και υψηλή αισθητική αξία σε κάθε κατασκευή.
  • Πέργκολες αλουμινίου σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών που θα σας προστατεύσουν από τη βροχή, τις ηλιακές ακτίνες και τα αδιάκριτα βλέμματα, δίνοντας ταυτόχρονα έναν αέρα ανανέωσης στον εξωτερικό σας χώρο. Επιπλέον, αφού ο σκελετός τους αποτελείται από αλουμίνιο, διαθέτουν όλα τα πλεονεκτήματα που έχουν οι κατασκευές αλουμινίου, όπως: χαμηλό βάρος, αντοχή στις καιρικές συνθήκες και μηδενικό κόστος συντήρησης.

  • Προμηθεύουμε Μεσόπορτες για οικίες, κατασκευασμένες από υλικά κορυφαίας ποιότητας που ταιριάζουν στο ύφος κάθε σπιτιού ή γραφείου και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απομονώσετε τους χώρους που επιθυμείτε με έναν όμορφο, έξυπνο και οικονομικό τρόπο.
     
  • Σκέπαστρα πισίνας που θα κρατήσουν μακριά φύλλα, κλαδιά, σκουπιδάκια και πολλά ακόμα αντικείμενα από το να πέσουν μέσα της, γλιτώνοντάς σας από περιττά έξοδα συντήρησης/καθαρισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας τι χρειάζεστε, και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας επισκεφθεί για να συζητήσετε και να σας προτείνει ειδικές κατασκευές για την κάλυψη κάθε ανάγκης.