Κατασκευές Αλουμινίου

Κουφώματα - Κάγκελα - Θωρακισμένες Πόρτες 

Η εταιρεία Βροντάκης αναλαμβάνει τις κατασκευές αλουμινίου για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και στοχεύοντας, πάντα, στην καλύτερη σχέση τιμής – ποιότητας.

 

Εξυπηρετούμε όχι μόνο το Ηράκλειο, αλλά ολόκληρο το νησί της Κρήτης, κατασκευάζοντας έργα με υψηλή αισθητική και αντοχή στο χρόνο. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για κάθε σας ανάγκη, καθώς ασχολούμαστε με όλο το φάσμα των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου για περισσότερα από 40 έτη.

 

Κουφώματα αλουμινίου 

 

Ανοιγόμενα συστήματα αλουμινίου τα οποία προσφέρουν άριστη θερμομόνωση, στεγάνωση  και αντοχή ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.  

Συρόμενα συστήματα αλουμινίου ιδιαίτερης αισθητικής και ομορφιάς που θα αναβαθμίσουν την όψη του κτηρίου σας. 

 

Μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στα κουφώματα αλουμινίου, η οποία ξεφεύγει από τα καθιερωμένα είναι η σειρά MINIMAL Look της ELVIAL.  

 

Με όψη περιμετρικού πλαισίου μόλις 35mm, δυναμικό design και έμφαση στη λεπτομέρεια αξιοποιεί μια σειρά τεχνολογικών καινοτομιών, όπως ειδικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων και τη λαβή αλουμινίου εξαιρετικού σχεδιασμού.

 

Το MINIMAL Look ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα σε ό,τι γνωρίζετε μέχρι σήμερα για τα συρόμενα συστήματα. 

minimal 1

Ό,τι πρέπει να μείνει έξω (θόρυβος, βροχή, αέρας), μένει έξω. Ό,τι κατοικεί μέσα είναι απολύτως ασφαλές. Αυτές είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες για τις οποίες εργαζόμαστε στην εταιρεία μας. Αξίες οι οποίες συμβαδίζουν απόλυτα με τα προϊόντα που διαθέτουμε στην αγορά.

Ασφάλεια  

Οι χώροι που πλαισιώνονται από το MINIMAL Look εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους και ταυτόχρονα προστατεύονται πλήρως. Το σύστημα κλειδώματος Multi-point και το εξατομικευμένο σύστημα Anti-Lift, εμποδίζει οποιονδήποτε επιχειρήσει να σηκώσει το φύλλο, διασφαλίζοντας έτσι, την ασφάλειά σας. 

Επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες λεπτομέρειες : 

 

https://www.elvial.gr/collections/hyper-product-minimal-look/gr/ 

Κάγκελα αλουμινίου 

Τα κάγκελα αλουμινίου χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν σε μπαλκόνια, φράχτες, εξωτερικές και εσωτερικές σκάλες σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Είναι πάρα πολύ δημοφιλή χάρη στη μεγάλη αντοχή τους στο χρόνο, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση, λόγω της ειδικής επεξεργασίας που έχουν υποστεί. Το βάψιμό τους διενεργείται με ηλεκτροστατική βαφή και μπορεί να αποδώσει πλήθος αποχρώσεων όπως ανίσωση inox και απομίμηση ξύλου. 

Σίτες 

Οι σίτες παραθύρων αποτελούν μια ασπίδα προστασίας απέναντι σε όλων των ειδών τα έντομα, καθώς και όλες τις ασθένειες που μπορεί να μεταφέρουν εντός του σπιτιού. Προστατευθείτε από μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες και πολλά ακόμα έντομα με την τοποθέτησή τους σε πόρτες και παράθυρα.

Θωρακισμένες Πόρτες 

Θωρακισμένες πόρτες υψηλής αξιοπιστίας με γνώμονα την ασφάλεια και τον κομψό σχεδιασμό σε πληθώρα χρωμάτων και υλικών κατασκευής. Πιο συγκεκριμένα:

 

  • Με επένδυση ξύλου 
  • Με επένδυση αλουμινίου 
  • Γυάλινες 
  • Με επένδυση φιλμ PVC 
  • Αξονικές 

Όλες οι κατασκευές αλουμινίου προσφέρονται στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, μέσω ενός άρτια εκπαιδευμένου συνεργείου που δουλεύει μόνο με επώνυμα υλικά, αρίστης ποιότητας και εγγυάται για την αξιοπιστία όλων των κατασκευών μας.